Nyheder fra andre sider 2


Hvis du ønsker at vise nyheder fra andre sider på din egen side skal du bruge et RSSfeed, som du finder på den side du vil hente nyhederne fra. Det er dog ikke alle sider der udsender feeds.

Her er et feed fra City Avisen. Feedet er en XML fil. Du kan hente feed fra en anden side ved at skrive sidenavn.dk/feed. Feedadressen til Cityavisen er f.eks.:  http://minby.dk/city-avisen/feed/. Det får man jo ikke meget ud af.

Derfor skal du indsætte linket i en Reader. Dem findes der mange af. For  eksemplet har jeg brugt dette plugin.

Når det er installeret får du en widget som kan læse feeds. Du indsætter herefter feed-linket i denne widget og du vil nu se nyheder i den sidebar hvor du indsatte widgeten.

Der mange plugins som kommer med en feed widget og WordPress er også “født” med en – den hedder blot RSS.

RSS widget

RSS widget

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Nyheder fra andre sider

  • Kurt Amstrup

    Jeg har ofte været ude for at skifte sidefarve – jeg har altid gjort det via “Editor” – men nu har jeg brugt one.com 1 klik opload – men her vises Editor ikke. Er der en måde hvorpå man kan skifte sidefarve uden brug af Editor/koder.
    Jeg har tidligere fået en fin hjælp på denne side – og jeg har læst flere gode råd – fin side.

    • Kurt Amstrup

      Jeg har nu fået at vide at det kun kan lade sig gøre afhængig af den Template man vælger – alternativt skift farvekode – find styles -Stylesheet og scroll helt ned i bunden her ser du koden for sidefarven (bachground-color) – her kan du ændre farven til hjemmesiden